Правила вибору кухонного столу

Форма і габарити кухонного столу визначаються загальним стилем і функціональною зручністю. Стіл, за яким збирається їсти вся сім’я, матиме інші характеристики, ніж стіл, який використовується тільки для обробки продуктів.

Матеріал для кришки столу найчастіше робиться зі:

– скла – виглядає красиво, проте не дуже практично;
– дерева – приємно на дотик і стильно, але при готуванні покриття втрачає вигляд;
– пластик – практичний, але страждає від високих температур;
– камінь – універсальний, але дорогий.

Також читайте: Обладнуємо кухню: поради, куди поставити стіл

Для невеликої кухоньки підійде закруглений стіл – кути не стирчатимуть і не будуть заважати руху. Зайнятим людям сподобається оформлення у вигляді стійки, оптимальне при швидкому перекусі; при великій родині ж рекомендується замовити стіл-трансформер, який буде висуватися з шафи в міру необхідності.

Коли місткість кухні дозволяє, можна поекспериментувати і поставити габаритний кухонний стіл в класичному стилі. Сполучення обробки і стільців зараз можуть бути не традиційними, вітається експеримент. Ретро-варіант – м’який куточок на кухню, з шкіряним або синтетичним покриттям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *