Шафи, які економлять простір

При слові “шафа” найчастіше в голову приходять платтяна гардеробна, шафа-купе і “стінка”. Всі три модифікації займають чимало місця, проте цивілізованій людині потрібно багато речей, які треба десь зберігати. Сучасні дизайнери RealEstateNews представляють оригінальні ідеї шаф для маленьких квартир, де дорогий кожен метр, і просто любителям експериментів.

Актуальне рішення – побудувати шафу від підлоги до стелі навколо вікна. Виконана в кольорі стін, вона буде практично непомітною. Додаткові плюси – економія на схилах, роль яких грають боковини, і широке міцне підвіконня, де можна облаштувати місце відпочинку. Така оригінальна ідея шафи потребує, звичайно, ретельний розрахунок і збірку.

У спальні стіна, до якої притулене ліжко, часто не використовується, але при невеликій площі доцільно сконструювати шафу навколо голови. Єдине правило – полки, які розташовані над головою, розташовуйте так, щоб не вдаритися.

У старих будинках нерідко в стінах є ніші, що залишилися від камінів або закладених дверних прорізів. Цей простір також доцільно переобладнати під шафу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *