Офісні меблі: яким повинен бути мінімальний набір

Що таке ідеальний офіс? Це не тільки робоче місце, але і особлива атмосфера, яка сприяє ефективності праці та стимулює у співробітників бажання із задоволенням виконувати свої обов’язки. У зв’язку з цим першочерговим питанням є оформлення робочого інтер’єру, грамотне облаштування офісного простору з використанням функціональних меблів.

Дизайнерське оформлення офісу здатне відобразити напрямок діяльності компанії, її статус і стиль, і навіть рівень успіху. Тому кращим рішенням стане залучення фахівців, які розроблять дизайн-проект офісного інтер’єру з урахуванням всіх вимог.

Якщо говорити про мінімальний набір офісних меблів, то можна виділити наступні обов’язкові атрибути:

1. столи для офісних працівників;
2. стіл для керівника;
3. зручні робочі стільці і крісла;
4. шафа для зберігання документів;
5. стелажі для розміщення оргтехніки та канцелярського приладдя.

Комплект офісних меблів включає в себе набір предметів, у виготовленні яких використовуються одні й ті ж матеріали, наприклад: ДСП, деревина, пластик, метал. Важливо враховувати єдність декоративного та композиційного стилю меблів.

Нюанси оформлення робочого простору

Певних правил або табу щодо того, що можна робити в оформленні офісу, а що ні, не існує. Головне – вибрати той стиль, який найкращим чином підходить під сферу діяльності компанії. Також важливо враховувати фінансові витрати при покупці меблів. Сьогодні великий попит мають мобільні та легкі модульні меблі, зручність яких полягає в можливості індивідуального моделювання.

Щоб підібрати по-справжньому якісні та практичні меблі для офісу, необхідно врахувати такі нюанси:

1. габарити окремих предметів комплекту;
2. дизайн меблів;
3. функціональність окремих зон;
4. демократична вартість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *