Популярні марки керамічної плитки

Стикаючись з необхідністю виконати ремонт приміщень, в першу чергу вибирають матеріали, які мають високі експлуатаційні характеристики, невибагливі у догляді, мають привабливий зовнішній вигляд і при цьому доступні за ціною. Ми допоможемо вибрати оптимальні за ціною та якістю кераміку та керамограніт.

Одним із таких матеріалів на сьогоднішній день більшість фахівців вважають керамічну плитку.

Даний будівельний матеріал застосовується як при виконанні внутрішніх оздоблювальних робіт, так і під час облицювання фасадів будівель. Це пояснюється міцністю керамічної плитки та її стійкістю до механічних та атмосферних впливів. Ні вологість, ні різкі перепади температури не впливають на зовнішній вигляд.

Вражають своєю різноманітністю естетичні показники даного матеріалу, які дають широкі можливості для діяльності сучасних дизайнерів. Наприклад, ця продукція не тільки характеризується високою якістю, а й різноманіттям кольорів та відтінків, починаючи від найтепліших і закінчуючи глибокими тонами. Окремо потрібно сказати про поверхню керамічної плитки, яка представлена ​​глянсовими, гладкими, рифленими, що імітують деревину, натуральний камінь, старовинну дорогу парчу та іншими оригінальними варіантами.

Однак часто при ремонті доводиться подбати і про оздоблення душових кімнат. Для цих цілей найкраще підійде плитка, яка може приємно здивувати дизайнерів своєю унікальною колекцією. Зокрема, вона представлена ​​плиткою світло-бежевих та темно-зелених тонів для обробки стін, а також світло-жовтих відтінків для обробки підлоги. Крім того, керамічна плитка нової колекції представлена ​​варіантами, які дозволяють створювати мозаїку, тим самим роблячи її актуальною для приміщення будь-якого стилю та призначення.

Якщо ж говорити про керамічну плитку, яка ідеально поєднує в собі першокласну якість та унікальний дизайн, то це плитка Kerama Marazzi, яка виробляється з використанням передових технологій на найсучаснішій техніці. Приваблює вона і відсутністю ретельного догляду. Досить іноді чистити поверхню губкою і звичайним миючим засобом.

Відмінною характеристикою цієї плитки можна назвати також її антистатичність. Цей вид оздоблювального матеріалу не накопичує статичну електрику і не має здатності проводити струм. Така керамічна плитка не горить, а при нагріванні не виділяє жодних шкідливих чи токсичних речовин, що говорить і про її екологічну безпеку.

Плитка керамічна для кухні та ванної

Залежно від бюджету та призначення ми рекомендуємо наступні бренди іноземних виробників:

– Марке (Marche) – європейський дизайн та якість;
– Kerama Marazzi – з квітами, мистецькою мозаїкою;
– Rako – з Чехії для облицювання сходів та цоколів.

Досвідчені майстри оздоблювальні роботи підготують керамофартук на кухню, проведуть якісне укладання вологозахисної іспанської плитки у ванній в квартирі та заміському будинку, облицьовують підлогу, технологічні елементи у санвузлах офісів, басейнах та інших об’єктах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *