Вибір шпалер: склошпалери

Зверніть увагу при виборі шпалер на такий варіант, як склошпалери, саме таке покриття допоможе створити не тільки красу дизайну, але і міцність стін. Не думайте, що наявність в назві слова “скло” означає, що шпалери такі ж тендітні, навпаки – вони вплинуть на армуючу дію, що допоможе вберегти стіну від тріщин.

Таку назву оздоблювальний матеріал отримав завдяки тому, що тканина, яка наноситься як верхній шар, виконується за технологією виробництва скловолокна. Тобто під великою температурою скло витягують у найтоншу нитку, з якої згодом прядуть тканину різного фасону та забарвлення. Таке покриття:

– не боїться механічних пошкоджень;
– легко переживе вплив будь-якого хімічного засобу;
– легко миється як м’якими, так і жорсткими губками;
– перешкоджає розмноженню грибків, кліщів, паразитів та інших неприємних елементів;
– також має безліч інших переваг.

При пожежі можете не турбуватися за красу стін, вони тільки покриються сажею, яку потім можна буде змити засобом, самі ж шпалери залишаться цілими. Одним словом, такі шпалери просто не мають мінусів, але в них і ціна відповідає якості, проте якщо бути до кінця відвертим, це того варте. Подібної краси та різноманітності Ви більше ніде не зустрінете, жоден вид не запропонує такого величезного та неповторного вибору.

Шпалери, завдяки їхній міцності та надійності, можна наносити де тільки завгодно, що на кухні, що у ванній кімнаті, що в дитячій, бо будь-яке пошкодження, яке можна завдати в подібних приміщеннях на звичайні шпалери, склошпалери витримають усі та підтверджують свою перевагу.

Не проходьте повз такий матеріал, побачивши його в магазині, ціна при цьому тільки демонструє якість і міцність такого покриття. Обклеївши кімнати даним видом шпалер, Ви забудете про те, що таке регулярний косметичний ремонт, тому що при правильному нанесенні на стіну шпалери можуть служити буквально вічно. Саме так можна відчути економію, адже дешевше один раз купити шпалери хорошої якості, ніж кілька разів поганої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *