Рідкі шпалери: які бувають види

Спочатку наносити рідкі шпалери на стелю ніхто не планував, основне їхнє призначення було – оздоблення стін. Але, як з’ясувалося трохи пізніше, на стелі рідкі шпалери виглядають нітрохи не гірше і навіть більше – в такій інтерпретації розкривається їхня глибина: кольори та відтінки рідких шпалер на стельовому покритті виглядають стильніше, дорого, багатогранно і неповторно. Тому не дивно, що з кожним днем бажаючих змінити свою стелю рідкими шпалерами стає все більше, і це при тому, що даний матеріал на будівельних ринках з’явився порівняно недавно.

Різновид рідких шпалер для стелі та стін

Насправді, в рідких шпалерах, що наносяться на стелю, є безліч переваг, а саме:

– невибагливість, а головне – матеріал переносить вологе прибирання;
– відмінно відштовхують пил, тому що при виготовленні не використовуються наповнювачі із синтетичних речовин;
– виготовляються з натуральних матеріалів, після нанесення не виділяються шкідливі токсини;
– відмінна шумоізоляція і при цьому поверхня стелі залишається дихаючою.

Різновид рідких шпалер для стелі та стін

Шпалери з целюлозно-шовкового матеріалу

Складова цього виду рідких шпалер – це шовк і целюлоза, які добре переносять прямі сонячні промені, добре підходять для нанесення в спальній і дитячій.

Шпалери з шовку

Виробництво цього виду шпалер полягає у повному обсязі з волокон шовку. Шпалери з шовку показують відмінні якості при декоруванні стелі та збереження на тривалий час красивого зовнішнього вигляду. Даний вид шпалер стійкий до сонячного проміння і є дорогим товаром.

Шпалери з целюлози

Ціни на цей товар вважаються найнижчими. Термін придатності таких рідких шпалер маленький. При сонячних променях відбувається їхня швидка втрата зовнішнього вигляду. Даний вид шпалер більше підходить для ванної кімнати та передпокою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *